Menu

    Νικητής Euro 24: Τα φαβορί για την κατάκτηση

    Το Euro 24 είναι εδώ!

    Το σπουδαίο αθλητικό γεγονός διεξάγεται στα γήπεδα της Γερμανίας έως και τις 14 Ιουλίου. Το πιο συχνό ερώτημα που συνοδεύεται είναι το ποιος θα είναι ο νικητής Euro 24. Το topbookmakers φυσικά, θα είναι στην πρώτη γραμμή των προγνωστικών με την αξιοπιστία που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

    Πολλά συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών οι οποίες δίνουν πολλές επιλογές σχετικά με τον νικητή Γιούρο 2024 αλλά και όχι μόνο, προσφέροντας και επιπλέον επιλογές όπως διπλή ευκαιρία νικητή. Δυστυχώς, ούτε σε αυτή τη διοργάνωση θα έχουμε εκπροσώπηση από την Κύπρο και την Ελλάδα.

    Αναλυτικά παρακάτω θα ασχοληθούμε με το ποιες ομάδες είναι τα φαβορί για να κατακτήσουν το φετινό Euro, από ποιον όμιλο θα προκύψει ο νικητής αλλά και ποιο μπορεί να είναι το ζευγάρι τελικού;

    Ποια είναι τα φαβορί Euro 24;

    Βλέποντας τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών που έχουν κυκλοφορήσει από τη novibet, όπως ήταν αναμενόμενο για τους περισσότερους, τα δύο πιο δυνατά φαβορί για τον νικητή euro 24 είναι η Αγγλία και η Γαλλία. Αυτό μπορεί να αλλάζει ανά περίοδο, όμως οι δύο ομάδες είναι πάντα ψηλά στις αποδόσεις. Τα “τρία λιοντάρια” όντες οι φιναλίστ του περασμένου Euro θα επιδιώξουν αυτή τη φορά με περισσότερη ωριμότητα και εμπειρία στο ρόστερ τους να κάνουν το βήμα παραπάνω και να σηκώσουν αυτά το τρόπαιο. Ωστόσο, το «μουδιασμένο» ξεκίνημα που έχουν κάνει στο τουρνουά, τους έχει «γκρεμίσει» από την πρώτη θέση των φαβορί.

    Από την άλλη οι “Τρικολόρ” έχοντας χάσει στον τελικό του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλου από την Αργεντινή στα πέναλτι, στοχεύουν με μπροστάρη τον Κιλιάν Εμπαμπέ να ξανά επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2000. Δυνατά παίζουν επίσης η οικοδέσποινα Γερμανία αλλά και η Πορτογαλία, με το Κριστιάνο Ρονάλντο στην τελευταία του παράσταση με την Εθνική του ομάδα.

    Νικητής Διοργάνωσης
    Αγγλία5.00
    Ισπανία5.50
    Γερμανία6.00
    Γαλλία6.50
    Πορτογαλία7.50
    Ολλανδία13.00
    Ιταλία17.00
    Αυστρία17.00
    Βέλγιο31.00
    Ελβετία41.00

    Από ποιον όμιλο θα προκύψει ο Euro 24 Νικητής;

    Σε αυτήν την ειδική κατηγορία μπορούμε να κάνουμε μία έρευνα καταρχάς για τις ομάδες που συμμετέχουν σε κάθε όμιλο. Οι επιλογές προφανώς είναι έξι καθώς τόσα είναι και τα γκρουπ του Euro 24. Ένα καλό σκεπτικό για τον όμιλο που θα προκύψει ο Euro 24 νικητής είναι να δούμε ποιος όμιλος έχει παραπάνω από έναν “δυνατό” διεκδικητή του τίτλου. Έτσι μπορούμε να πάρουμε μία καλή επιλογή που θα έχει μέσα παραπάνω από ένα φαβορί για τον τίτλο.

    Όμιλος Νικητή
    Όμιλος Α5.00
    Όμιλος Β4.25
    Όμιλος Γ4.25
    Όμιλος Δ3.60
    Όμιλος Ε21.00
    Όμιλος ΣΤ6.00

    Ζευγάρι Τελικού Euro 24

    Σε αυτήν την επιλογή έχουμε να κάνουμε με αρκετά αυξημένες αποδόσεις καθώς ο παράγοντας τύχη αυξάνεται κατά πολύ. Το πιο σημαντικό είναι να εξετάσουμε τις πιθανές διασταυρώσεις που θα προκύψουν μετά την φάση των ομίλων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πιο πιθανά ζευγάρια τελικού που προκύπτουν βάσει των αποδόσεων. Όπως διακρίνεται με μια πρόχειρη ματιά όλοι οι πιθανοί συνδυασμού περιέχουν τα πιο δυνατά φαβορί του διαγωνισμού με ενσωματωμένη μέσα την “μεταβλητή” των διασταυρώσεων.

    Ζευγάρι Τελικού
    Αγγλία & Γερμανία7.50
    Γαλλία & Γερμανία
    Αγγλία & Ισπανία8.00
    Γαλλία & Πορτογαλία
    Αγγλία & Πορτογαλία8.50
    Γαλλία & Ισπανία
    Αγγλία & Γαλλία8.50
    Αγγλία & Ιταλία
    Γαλλία & Ολλανδία17.00
    Αγγλία & Ολλανδία
    Γαλλία & Ιταλία23.00
    Ιταλία & Ισπανία

    Διπλή Ευκαιρία Νικητή Euro 24

    Εδώ μιλάμε ίσως για την πιο ασφαλή επιλογή καθώς ποντάρουμε σε δύο ομάδες ως διπλή ευκαιρία για τον Νικητή του Euro 24. Όπως είναι αναμενόμενο οι αποδόσεις μειώνονται καθώς πάμε με μεγαλύτερη πιθανότητα επαλήθευσης, ειδικά όταν στην Διπλή ευκαιρία περιέχεται είτε η Αγγλία είτε η Γαλλία. Αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές με το σκεπτικό πως μαζί με μία εκ των δύο προαναφερόμενων εθνικών ομάδων έχουμε το περιθώριο να “κολλήσουμε” ένα όνομα που δεν παίζει τόσο ψηλά στις αποδόσεις, δημιουργώντας ένα Value for Money Bet.

    Διπλή ευκαιρία νικητή
    Αγγλία / Ισπανία2.65
    Αγγλία / Γερμανία2.70
    Αγγλία / Γαλλία2.85
    Ισπανία / Γερμανία2.85
    Γαλλία / Ισπανία2.95
    Αγγλία / Πορτογαλία3.00
    Γαλλία / Γερμανία3.15
    Πορτογαλία / Ισπανία3.15
    Γερμανία / Πορτογαλία3.35
    Γαλλία / Πορτογαλία3.45
    Αγγλία / Ολλανδία3.60
    Αγγλία / Ιταλία3.85

    Euro 24 Μακροχρόνιο Προγνωστικό

    Για την επιλογή ενός καλού μακροχρόνιου προγνωστικού πρέπει να βάλουμε κάτω και να εξετάσουμε τα πιο πιθανά σενάρια που θα προκύψουν με τις διασταυρώσεις του Euro 24 αλλά και φυσικά να αναλύσουμε την ποιότητα που διαθέτει κάθε εθνική με βάσει το ρόστερ της κάθε ομάδας αλλά και την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές καθώς ορισμένοι μπορεί να είναι βεβαρημένοι λόγο των αυξημένων υποχρεώσεων με τους συλλόγους τους.

    Το πιο ποιοτικό ρόστερ είναι η αλήθεια πως το διαθέτουν οι Άγγλοι. Μπορεί να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη για το λόγο και μόνο πως… μιλάμε για την Εθνική Αγλλίας αλλά κάποια στιγμή αυτή η γενιά του Αγγλικού ποδοσφαίρου δικαιούται να σηκώσει για πρώτη φορά ευρωπαϊκό τρόπαιο. Μία ακόμη ομάδα που μπορεί να φτάσει μακριά είναι αυτή της Πορτογαλίας. Συνδυάζοντας σε ένα ρόστερ που διακρίνεται από πολλές και αξιόπιστες επιλογές, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του θα τα δώσουν όλα στην δική του τελευταία παράσταση με την Εθνική του ομάδα στα γήπεδα της Γερμανίας.

    Πάμε λοιπόν με την επιλογή: Αγγλία/Πορτογαλία Νικητής Διοργάνωσης Διπλή ευκαιρία απόδοση 3.00

    BookmakersWhy to Bet 
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Σχόλια
    
    Μοναδική προσφορά* γνωριμίας!
    • BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**
    • ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ Πρώιμη πληρωμή στο 2-0
    • & GOLDEN SUB Συνεχίζεις με τη χρυσή αλλαγή

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy