Menu

    Πως να κερδίσω στο στοίχημα

    Μπορώ να κερδίσω στο στοίχημα; Υπάρχει τρόπος να βγάζω σταθερά χρήματα παίζοντας στοίχημα; Είναι δυο από τις πολλές παρόμοιου τύπου ερωτήσεις που λίγο – πολύ όλοι όσοι ασχολούμαστε με το «άθλημα» έχουμε κάνει στον εαυτό μας, ψάχνοντας τρόπους να τα καταφέρουμε.

    Σίγουρα η απάντηση δεν είναι απλή και σίγουρα δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος που ακολουθώντας τον θα κερδίζεις στο στοίχημα. Επιπλέον κανένας τρόπος και κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να εγγυηθεί σίγουρα κέρδη. Από την άλλη όμως, σίγουρα υπάρχουν στρατηγικές και πράγματα που μπορείς να κάνεις καθημερινά, ώστε να είσαι σταθερά κερδισμένος παίζοντας σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

    Αυτές τις στρατηγικές θα αναλύσουμε παρακάτω. Η έμπειρη ομάδα του Topbookmakers ετοίμασε τον παρακάτω οδηγό γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο. Για να γίνουν όλα πιο κατανοητά θα χωριστεί το κείμενο σε τρία κομμάτια. Το πρώτο θα αφορά το τι πρέπει να κάνεις πριν ξεκινήσεις να ποντάρεις. Το δεύτερο κομμάτι θα αφορά το τι πρέπει να προσέχεις όταν παίζεις στοίχημα. Και το τρίτο και τελευταίο μέρος θα αφορά τις καλύτερες μεθόδους πονταρίσματος για να οδηγηθείς στο κέρδος.

    Οι καλύτερες στοιχηματικές στην Κύπρο

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Winmasters Cy
    • Έως 300€ μπόνους
    • Freebet κάθε Παρασκευή
    • Bet Builder και στο live
    Παίξε Τώρα

    Βήμα 1ο  -> Πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι

    Πριν ξεκινήσουμε να ποντάρουμε υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα γίνει σωστά. Με αυτό τον τρόπο, έχουμε μια καλή βάση πάνω στην οποία θα χτίσουμε μετά με το παιχνίδι μας.

    Άνοιξε λογαριασμούς σε πολλές στοιχηματικές: Το καλύτερο θα ήταν να ανοίξεις έναν λογαριασμό σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες στην Κύπρο. Σε βάθος χρόνου (ακόμα κι αν είσαι τελείως αρχάριος) θα καταλάβεις ότι η δημιουργία λογαριασμού σε περισσότερες της μιας στοιχηματικές σελίδες, θα σε βοηθήσει να παίζεις πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις. Πολλές φορές μπορεί να βρίσκεις ευκαιρίες και στο live. Αυτό γιατί ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών είναι μεγάλος και αυτό τις «αναγκάζει» να προσφέρουν σταθερά καλύτερες αποδόσεις σε συγκεκριμένες διοργανώσεις. Άλλη στοιχηματική προσφέρει καλύτερες αποδόσεις στα φαβορί, άλλη καλύτερες αποδόσεις σε αγορές που σχετίζονται με τα γκολ και άλλη ειδικεύεται στο μπάσκετ. Έχοντας λογαριασμό σε πολλές αν όχι όλες έχεις μια ευρεία γκάμα επιλογών για να επιλέξεις την καλύτερη απόδοση.

    Δημιούργησε λογαριασμό σε e-wallet: Πριν ακόμα κάνεις εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία είναι καλό να έχεις ανοίξει λογαριασμό σε ένα ή περισσότερα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Αυτά είναι συνδεδεμένα απευθείας με τον τραπεζικό σου λογαριασμό και έτσι έχεις άμεση πρόσβαση σε καταθέσεις και αναλήψεις που πραγματοποιούνται εντός 24ώρου. Είναι πολύ χρήσιμα αν θέλεις να μεταφέρεις γρήγορα και εύκολα χρήματα χωρίς την εμπλοκή κάποιος τράπεζας.

    Διαχειρίσου σωστά το κεφάλαιο σου: Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του στοιχήματος η διαχείριση κεφαλαίου (κάβας όπως το λέμε στοιχηματικά). Είναι απαραίτητο για κάθε παίχτη να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται σε σχέση με τα χρήματα και τα στοιχήματά του και να μην παίζει στον… αέρα. Κράτα σε ένα αρχείο word -ή excel ότι βολεύει τον καθένα- το τι παίζεις κάθε μέρα αν είσαι κερδισμένος ή χαμένος σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Καθόρισε από πριν το ποσό που θα είναι η κάβα σου. Ποσό που θα είσαι διατεθειμένος να χάσεις χωρίς να σε προβληματίσει σε σχέση με τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η κάβα μπορεί να είναι εβδομαδιαία ή μηνιαία ανάλογα τι επιλέγει ο καθένας. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να καθορίσεις το ύψος των πονταρισμάτων σου. Είναι πολύ σημαντικό και εκεί να υπάρχει πλάνο. Καθόρισε πόσα χρήματα θα βγάζεις από την κάβα για να μπαίνουν στην τσέπη σου αν είσαι κερδισμένος. Η διαχείριση κεφαλαίου και το πλάνο είναι βασικότατοι παράγοντες επιτυχίας ενός παίχτη.

    Έλεγξε τα συναισθήματά σου: Είναι ένας από τους βασικότερους, αλλά και πιο δύσκολους παράγοντες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η διαχείριση των συναισθημάτων μόνο εύκολη δεν είναι. Όχι μόνο στις ήττες αλλά και στις νίκες. Η θέληση και η επιθυμία για ρεφάρισμα από τη μία και η ευφορία που φέρνουν οι νίκες από την άλλη μπορεί να τινάξουν το όλο πλάνο στον αέρα και να οδηγήσουν σε μεγάλες ήττες. Γι’ αυτό είναι βασικό να μένεις στο πλάνο σου ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα κάθε ημέρας. Αυτό φυσικά απαιτεί πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση. Στο ίδιο κομμάτι συγκαταλέγεται και το να μην ποντάρεις ποτέ με βάση το συναίσθημα ή την οπαδική σου προτίμηση. Στο στοίχημα συναισθηματισμοί δεν χωράνε, ποντάρεις με βάση τη λογική, το ρεπορτάζ και τα στατιστικά και αφήνεις στην άκρη συναισθηματισμούς και προκαταλήψεις.

    Βήμα 2ο ->Μέσα στο παιχνίδι

    Όλα τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν να στήσεις την βάση πάνω στην οποία θα κινηθείς με το παιχνίδι σου από εδώ και πέρα. Είναι σημαντικά “όπλα” που κάθε παίχτης που θέλει να κερδίσει στο στοίχημα πρέπει να τα έχει στην φαρέτρα του. Όταν ποια θα είσαι έτοιμος να ποντάρεις θα πρέπει να προσέξεις ένα και πολύ βασικό το οποίο είναι να ξέρεις πάνω σε τι και γιατί ποντάρεις.

    Να είσαι σίγουρος τι παίζεις και γιατί το παίζεις

    Είτε αρχάριος είτε ψαγμένος όταν ποντάρεις θα πρέπει να γνωρίζεις 2 πράγματα. Πρώτον τι ποντάρεις και με ποιους όρους το bet θα είναι πετυχημένο και δεύτερον γιατί το ποντάρεις ήτοι σε ποια βάση στηρίζεται το ποντάρισμα. Ας τα πιάσουμε ένα ένα λίγο πιο αναλυτικά. Όσον αφορά το τι ποντάρεις, υπάρχουν στοιχήματα και αγορές στις οποίες θα πρέπει να έχεις την γνώση το τι ακριβώς είναι και πότε το στοίχημα θα είναι πετυχημένο. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που πολλές φορές μας έχει τύχει είναι τα ασιατικά στοιχήματα όπου πολλοί παίχτες παίζουν, θεωρούν ότι έχουν κερδίσει αλλά εν τέλει το στοίχημα είναι είτε χαμένο είτε void. Άλλο ακόμα πιο συχνό, είναι οι μπασκετικές αγορές με τα χάντικαπ όπου συχνά παρατηρούνται μπερδέματα. Στο δεύτερο σκέλος, όταν ποντάρουμε κάτι θα πρέπει να ξέρουμε γιατί το ποντάρουμε, που βασίζεται το ποντάρισμα μας. Είναι στο ένστικτο, είναι στην μελέτη των αποδόσεων, είναι στα στατιστικά στοιχεία ή στο ρεπορτάζ των ομάδων; Όπως και να έχει το στοίχημά μας πρέπει να έχει βάση και ανάλογα τη βάση διαμορφώνουμε και το ποντάρισμα μας.

    Βήμα 3ο -> Στρατηγικές κέρδους στο στοίχημα

    Το τελευταίο κομμάτι του οδηγού, για το πως να κερδίσεις στο στοίχημα αφορά στρατηγικές κέρδους και συμβουλές που συγκεντρώσαμε, για να σε βοηθήσουν να ποντάρεις με μεγαλύτερες πιθανότητες κέρδους.

    Μακριά από τα παρολί: Σίγουρα είναι πολύ δελεαστικό το να παίξεις μια τετράδα με απόδοση κοντά στο 10, να βάλεις 5€ και να κερδίσεις 50€ όμως αυτό ακόμα κι αν συμβεί θα συμβεί ελάχιστες φορές. Για να βγεις μακροχρόνια κερδισμένος από το στοίχημα, αυτός είναι ο στόχος μην γελιόμαστε θα πρέπει να ποντάρεις σε μονά αποδεκτά. Όσο περισσότερα παιχνίδια βάζεις τόσο αναλογικά μειώνονται και πιθανότητες νίκης σου, ενώ παράλληλα αυξάνεται και η γκανιότα.

    Πόνταρε στις καλύτερες αποδόσεις: Είναι ο λόγος που προαναφέραμε πως θα πρέπει να έχεις λογαριασμό σε αρκετές εταιρίες αν όχι σε όλες. Έτσι διασφαλίζεις ότι θα παίζεις πάντα στις καλύτερες αποδόσεις. Κι αυτό μπορεί σε κάποιους να φαίνεται όχι και τόσο σημαντικό, αλλά όλα αυτά τα 0.10-0.15 διαφορά στις αποδόσεις μακροχρόνια κάνουν σημαντική διαφορά στην κάβα μας.

    Παίξε με νέες αγορές: Σαν παίχτες πρέπει να έχουμε αρκετές επιλογές στην φαρέτρα μας καθώς το στοίχημα πλέον δεν είναι μόνο 1Χ2 & over/under. Οι στοιχηματικές λόγω και του ανταγωνισμού έχουν εμπλουτίσει τις αγορές τους σε κάθε παιχνίδι και ειδικά στις μεγάλες διοργανώσεις μπορούμε να βρούμε κυριολεκτικά..τα πάντα. Βάζουμε νέες αγορές στο παιχνίδι μας καθώς πολλές φορές σε τέτοιες μη δημοφιλείς αγορές προκύπτουν λαβράκια.

    Βάλε στο παιχνίδι σου και τα ασιατικά: Τα ασιατικά είναι μια αρκετά διαδεδομένη αγορά στοιχημάτων και περιλαμβάνουν επιλογές με γκολ αλλά και τελικό αποτέλεσμα. Μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ στο παιχνίδι μας και καλύτερες αποδόσεις να πληρωθούμε αλλά και να αποφύγουμε σε πολλές περιπτώσεις την ήττα και το χάσιμο του πονταρίσματος. Για να παίξουμε όμως ασιατικά, θα πρέπει να έχουμε κάνει πρώτα μια καλή μελέτη για το πως παίζονται.

    Ρίσκαρε! Το ρίσκαρε ουσιαστικά σημαίνει μην..φοβάσαι να ποντάρεις ακόμα και σε μεγαλύτερες αποδόσεις. Φυσικά αποφεύγουμε μικρές αποδόσεις του τύπου 1.20 και 1.30..σίγουρα στο στοίχημα δεν υπάρχουν, αν κάτι σου κάνει όμως παίξτο και μην φοβάσαι να ρισκάρεις. Προσοχή, το ρισκάρεις δεν σημαίνει ούτε αλόγιστο παίξιμο ούτε σκληρός τζόγος.

    Κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Winmasters Cy
    • Έως 300€ μπόνους
    • Freebet κάθε Παρασκευή
    • Bet Builder και στο live
    Παίξε Τώρα
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Ubet
    • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
    • Καθημερινές προσφορές
    • 5€ Χωρίς Κατάθεση
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδική προσφορά* γνωριμίας!
    • BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 200€**
    • ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ Πρώιμη πληρωμή στο 2-0
    • & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ VAR Free bet μέσω... VAR

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy