Menu

    Revolut στο στοίχημα: Ποιες στοιχηματικές εταιρίες έχουν;

    Όσο εξελίσσεται η τεχνολογία, τόσο οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες εξελίσσουν το προϊόν τους. Μαζί και τις μεθόδους συναλλαγών, ώστε οι παίκτες του στοιχήματος να έχουν μεγαλύτερη άνεση.

    Τα εμβάσματα και οι παραδοσιακές χρεωστικές κάρτες, έχουν δώσει τη θέση τους -σε δημοφιλία- τα wallets, στο Google και το Apple Pay και σε κάρτες τύπου Revolut.

    Με την τελευταία θα ασχοληθούμε στο κείμενο που βρίσκεστε. Θα δούμε παρακάτω:

    • Τι είναι η Revolut
    • Πως μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό
    • Πως λειτουργεί η κάρτα
    • Πως να παίξετε στοίχημα με τη Revolut

    Τι είναι η Revolut;

    Η Revolut είναι μια ψηφιακή τράπεζα (digital bank) που ιδρύθηκε το 2015 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πράξη πρόκειται για κάτι ενδιάμεσο των ηλεκτρονικών πορτοφολιών και των… παραδοσιακών τραπεζών. Τα μέλη της, μπορούν να τη χρησιμοποιούν ωστόσο όπως και τις επίγειες τράπεζες.

    Κάνοντας άνοιγμα λογαριασμού Revolut, έχεις το δικό σου μοναδικό IBAN, μπορείς να αποκτήσεις την δική σου πλαστικοποιημένη κάρτα και κάνεις συναλλαγές σε καταστήματα και ATM και φυσικά μεταφορές χρημάτων σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, διαθέτει app και για χρήση μέσω κινητού τηλεφώνου, ενώ σήμερα μετράει πάνω από 12 εκατομμύρια ιδιώτες και πάνω από 500 χιλιάδες εταιρικούς πελάτες. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή με ελάχιστες έως μηδενικές χρεώσεις. Για αυτό και κερδίζει συνεχώς σε δημοφιλία.

    Άνοιγμα λογαριασμού Revolut

    Εάν ακόμα δεν έχεις λογαριασμό Revolut τότε μπορείς πολύ εύκολα να ανοίξεις τον δικό σου μέσα από το τηλέφωνό σου. Πρόκειται για μια πραγματικά απλή διαδικασία που διαρκεί λίγα λεπτά. Για να το κάνουμε ακόμα πιο κατανοητό, το χωρίσαμε σε τέσσερα απλά βήματα. Αυτά είναι τα εξής:

    1. Κατεβάζεις το app της Revolut μέσω Google Store ή Apple Store
    2. Ανοίγεις την εφαρμογή και πατάς «Εγγραφή»
    3. Βάζεις τον αριθμό του τηλεφώνου σου ώστε να λάβεις το προσωποποιημένο link
    4. Μπαίνεις στο link και ακολουθείς τα βήματα για να φτάσεις μέχρι και την επαλήθευση του λογαριασμού σου

    Revolut κάρτα πως λειτουργεί;

    Αφού τελειώσεις με τα παραπάνω βήματα, έχεις δημιουργήσει το λογαριασμό σου. Απομένει να τον ταυτοποιήσεις κιόλας με τα έγγραφα που θα σου ζητηθούν. Πρόκειται για τα ίδια έγγραφα που ζητούν και οι εταιρίες όταν κάνεις ταυτοποίηση σε στοιχηματική. Δηλαδή ένα αποδεικτικό ταυτότητας και ένα αποδεικτικό κατοικίας.

    Για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά το λογαριασμό σου στη Revolut, θα πρέπει να κάνεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ταυτοποίηση του. Όταν το κάνεις, μπορείς να αιτηθείς για να λάβεις την καινούργια revolut card η οποία μπορεί να είναι είτε εικονική (virtual), είτε η κλασσική κάρτα mastercard που θα σου έρθει στην διεύθυνση που δήλωσες κατά την εγγραφή σου. Με αυτή μπορείς να κάνεις αγορές στο διαδίκτυο, αναλήψεις από ATM και φυσικά αγορές σε καταστήματα.

    Πως παίζω στοίχημα με Revolut;

    Όπως είπαμε και παραπάνω, η Revolut είναι τράπεζα. Αυτό σημαίνει πως αν αποφασίσετε να τη χρησιμοποιήσετε για τις συναλλαγές σας στις στοιχηματικές εταιρίες, δεν θα την βρούμε ως ξεχωριστή επιλογή. Θα ακολουθήσετε τη διαδικασία που θα κάνατε για να χρησιμοποιήσετε μια παραδοσιακή τραπεζική κάρτα. Μπορείτε να «φορτώσετε» το λογαριασμό σας από την επιλογή κατάθεσης με πιστωτική/χρεωστική.

    Το ποσό της κατάθεσης εξαρτάται από τα όρια που θέτει κάθε στοιχηματική εταιρία (στο παραπάνω παράδειγμα επιτρέπεται από 5€ έως και 40.000€), ενώ αν θέλεις να κάνεις ανάληψη μπορείς και πάλι να την κάνεις μέσω της Revolut. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου συνήθως εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

    Καλό θα ήταν βέβαια να γνωρίζεις πως με την Revolut Debit Card μπορείς να κάνεις μέχρι και πέντε δωρεάν αναλήψεις μέχρι 200€ από ΑΤΜ τον μήνα. Για κάθε επόμενη ανάληψη υπάρχει προμήθεια 2%.

    Παρακάτω θα δούμε σε ποιες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Κύπρο είναι διαθέσιμη η επιλογή των συναλλαγών μέσω της Revolut.

    Stoiximan Revolut: Μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές στην Κύπρο και όχι μόνο, η Stoiximan, δεν θα μπορούσε να μη προσφέρει την επιλογή της Revolut τόσο για κατάθεση όσο φυσικά και για ανάληψη. Η κατάθεση γίνεται μέσω της επιλογής «χρεωστική/πιστωτική κάρτα», όμως πρέπει ο παίκτης να την εισάγει από την πρώτη συναλλαγή, καθώς μετά αυτός θα είναι ο τρόπος κατάθεσης. Το ίδιο ισχύει και για την ανάληψη.

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Novibet Revolut: Μια από τις πλέον ανερχόμενες στοιχηματικές είναι αναμφίβολα και η Novibet η οποία λειτουργεί νόμιμα στην Κύπρο και ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλά και για την πληθώρα των μεθόδων συναλλαγής που προσφέρει. Διαθέσιμη και η Revolut μέσα από το section για πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, εισάγεται αρχικά και έπειτα είναι ο μόνιμος τρόπος συναλλαγών τόσο για κατάθεση όσο και για ανάληψη.

    BookmakersWhy to Bet 
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα

    Fonbet Revolut: H Fonbet είναι μια στοιχηματική με μεγάλη και αξιόλογη πορεία στον χώρο και προσφέρει μια πλειάδα μεθόδων συναλλαγής στους παίχτες. Μια από αυτές είναι και η Revolut μέσω των χρεωστικών/πιστωτικών καρτών μέσω της οποίας μπορεί εύκολα ο καθένας να κάνει κατάθεση. Όσον αφορά την ανάληψη αυτή μπορεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο με την προϋπόθεση να έχει φυσικά ολοκληρωθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης του λογαριασμού του χρήστη.

    BookmakersWhy to Bet 
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα

    Winmasters Revolut: Μπορεί σαν μέθοδο κατάθεσης Revolut να μην υπάρχει στην Winmasters όμως μπορείτε κανονικά να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό σας μέσω της debit card revolut που θα έχετε εκδώσει μέσω του app της revolut στο κινητό σας τηλέφωνο. Επιλέγετε κατάθεση με χρεωστική κάρτα και εισάγετε τα στοιχεία της revolut κάρτας σας. Αντίστοιχα η ανάληψη θα γίνει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο πάλι πίσω στην revolut debit card.

    BookmakersWhy to Bet 
    Winmasters Cy
    • Έως 300€ μπόνους
    • Freebet κάθε Παρασκευή
    • Bet Builder και στο live
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδική προσφορά* γνωριμίας!
    • BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 200€**
    • ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ Πρώιμη πληρωμή στο 2-0
    • & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ VAR Free bet μέσω... VAR

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy