Menu

    Μεγάλο deal του ΟΠΑΠ: Νέα 15ετης άδεια για τα τυχερά παίγνια!

    Σπουδαία συμφωνία για τον ΟΠΑΠ Κύπρου, ο οποίος εξασφάλισε νέα άδεια αποκλειστικής εκμετάλλευσης τυχερών παιγνίων εντός της χώρας, με διάρκεια 15 ετών.

    Η συγκεκριμένη συμφωνία, επιτρέπει στην ελλαδίτικη εταιρία να συνεχίσει «εκμεταλλεύεται» αποκλειστικά τους τίτλους συγκεκριμένων παιχνιδιών εντός της Κύπρου. Κάποια από αυτά είναι το Τζόκερ, το Λόττο και το Προπό. Θα διαρκέσει 15 χρόνια και σε αυτό το διάστημα υπεύθυνος για τη διεξαγωγή, την παροχή και τη διαχείριση των συγκεκριμένων τίτλων θα παραμείνει ο ΟΠΑΠ.

    Με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το deal ορίστηκε να εξοφληθεί σε 15 δόσεις, στις 31 Ιανουαρίου κάθε έτους. Μάλιστα, ήδη ο ΟΠΑΠ Κύπρου έχει καταβάλει την πρώτη δόση, η οποία έχει ύψος 4,2 εκατομμυρίων ευρώ.

    Διάβασε όλες τις Opapbet Κριτικές Παικτών

    Παράλληλα, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) όρισε φορολογικό συντελεστή στο 22,5% επί των ακαθάριστων εσόδων από τα συγκεκριμένα τυχερά παιχνίδια, ενώ ένα 5% του GGR της εταιρίας θα δίνεται με τη μορφή δωρεάν για τον αθλητισμό και διάφορες κοινωνικές δράσεις.

    Σημειώνεται πως σήμερα στην Κύπρο ο ΟΠΑΠ διαθέτει 200 επίγεια καταστήματα. Παράλληλα, από το 2021 έχει λανσάρει το Opapbet, που πρακτικά είναι η online έκδοση του OPAP Sports. Γενικότερα, ο ΟΠΑΠ Κύπρου δραστηριοποιείται από το 1969, όντας εξίσου δημοφιλής στο νησί, όσο και στην Ελλάδα.

    BookmakersWhy to Bet 
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα
    Σχόλια
    
    Μοναδική προσφορά* γνωριμίας!
    • BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**
    • ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ Πρώιμη πληρωμή στο 2-0
    • & GOLDEN SUB Συνεχίζεις με τη χρυσή αλλαγή

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy