Menu

    Προγνωστικά γκολ γκολ: Τι παίζουμε σήμερα;

    Ανάμεσα στις δημοφιλέστερες στοιχηματικές αγορές συναντάμε και αυτή που θέλει τις δύο ομάδες μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης να σκοράρουν. Ευρύτερα γνωστό ως γκολ γκολ, το συγκεκριμένο σενάριο αποτελεί συνήθη επιλογή μιας μεγάλης μερίδας παικτών. Το ζητούμενο είναι φυσικά να πετύχει ένα τουλάχιστον τέρμα κάθε ομάδα και μπορεί αρχικά να φαντάζει ιδιαίτερα εφικτό αλλά στη συνέχεια θα δούμε πως απαιτεί συγκεκριμένη στρατηγική.

    Η έμπειρη ομάδα του Topbookmakers θα σου παρουσιάσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα προγνωστικά γκολ γκολ έτσι ώστε ο δρόμος για το ταμείο να είναι πιο εύκολος από ποτέ! Και φυσικά, εδώ θα βρίσκεις καθημερινά την γκολ γκολ πρόταση μας για σήμερα.

    Προγνωστικά γκολ γκολ για σήμερα

    ΠαιχνίδιΣημείοΑπόδοση
    Κόρδοβα – ΜάλαγαG/G1.96

    Εδώ βρίσκεις 100% μέχρι 200€

    Τι να προσέχεις στο γκολ γκολ στοίχημα;

    Οποιαδήποτε κι αν είναι η αγορά στην οποία στοχεύεις να ποντάρεις, καλείσαι πρωτίστως να εξετάσεις συγκεκριμένους παράγοντες. Αυτό φυσικά ισχύει και για τα γκολ γκολ προγνωστικά καθώς θα πρέπει να φιλτράρεις τα παρακάτω:

    Η στατιστική: Τα στατιστικά δεδομένα των ομάδων κάθε πρωταθλήματος αποτελούν έναν σημαντικό δείκτη που λέει πάντα την αλήθεια. Στο πλαίσιο αυτό, για να βρεις τα γκολ γκολ προγνωστικά με τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας θα πρέπει να εντοπίσεις ομάδες που σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία.

    Η φόρμα των ομάδων: Εκτός από τη στατιστική που φανερώνει τη γενικότερη τάση των ομάδων στη διάρκεια του πρωταθλήματος, η αγωνιστική τους κατάσταση το τρέχον διάστημα (φόρμα) αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει πάντα να ελέγχεται. Για παράδειγμα, αν οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από τέσσερα διαδοχικά γκολ γκολ, τότε είναι ιδιαίτερα πιθανό η ίδια εξέλιξη να επιβεβαιωθεί και στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

    Το ρεπορτάζ των ομάδων: Ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει πάντα να δίνεις στα αγωνιστικά νέα των ομάδων, έτσι ώστε να πληροφορείσαι για τις απουσίες και επιστροφές με τις οποίες πρόκειται να παραταχθούν. Όταν για παράδειγμα οι δύο αντίπαλοι είναι πλήρεις στην γραμμή κρούσης αλλά έχουν απουσίες στην άμυνα, τότε τα προγνωστικά γκολ γκολ συνοδεύονται από αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

    Το στυλ παιχνιδιού: Το συγκεκριμένο κριτήριο αφορά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ομάδες στη διάρκεια ενός αγώνα. Για παράδειγμα, υπάρχουν ομάδες που σε σταθερή βάση ξεκινούν νωχελικά τις αναμετρήσεις τους. Με πιο απλά λόγια, δέχονται πρώτες γκολ και εν συνεχεία αφυπνίζονται ψάχνοντας την ανατροπή. Αν το συγκεκριμένο σενάριο επαληθεύεται με μεγάλη συχνότητα για μια ομάδα, τότε η επιλογή του γκολ γκολ φαντάζει ιδανική.

    Η δυναμικότητα των ομάδων: Εξίσου βασικό στοιχείο αποτελεί η δυναμικότητα των δύο αντιπάλων. Αναμετρήσεις ανάμεσα σε ισοδύναμες ομάδες που βρίσκονται μάλιστα πολύ κοντά στη βαθμολογία, συνοδεύονται από αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης του γκολ γκολ. Αντιθέτως, η μάχη μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου της βαθμολογίας, αποτελεί περίπτωση προς αποφυγή του γκολ γκολ καθώς η πρωτοπόρος πιθανότατα θα επικρατήσει διατηρώντας απαραβίαστη την εστία της.

    Οι καλύτερες στοιχηματικές στην Κύπρο

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Winmasters Cy
    • Έως 300€ μπόνους
    • Freebet κάθε Παρασκευή
    • Bet Builder και στο live
    Παίξε Τώρα

    Τα πλεονεκτήματα των δυο αντιπάλων: Ο επόμενος υπό εξέταση παράγοντας αφορά το πλεονέκτημα που έχει κάθε ομάδα. Για παράδειγμα, σε αναμέτρηση με φαβορί και αουτσάιντερ, η ισχυρότερη ομάδα είναι πάντα σε θέση να βρει δίχτυα τουλάχιστον μία φορά. Ωστόσο, όταν το αουτσάιντερ αγωνίζεται εντός έδρας αντλεί δύναμη από την παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες, κάτι που καθιστά ιδιαίτερα πιθανό να πανηγυρίσει την επίτευξη ενός ή περισσοτέρων τερμάτων. Ο συνδυασμός των παραπάνω μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως σε μια τέτοια αναμέτρηση η επιλογή του γκολ γκολ αξίζει και με το παραπάνω το ρίσκο.

    Ειδικές περιπτώσεις: Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι πως τα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι πολύ διαφορετικά από τα νοκ άουτ ή τον πρώτο αγώνα σε διπλές αναμετρήσεις. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις, είναι συνήθη τακτική των ομάδων να προσεγγίζουν συντηρητικά τον αγώνα, σε αντίθεση με τη ρεβάνς (διπλής αναμέτρησης) όπου ο ηττημένος αναμένεται να παραταχθεί με επιθετικές βλέψεις και το παιχνίδι να «ανοίξει».

    Προϊστορία: Ανεξάρτητα από όσους παράγοντες αναλύθηκαν έως τώρα, η παράδοση μεταξύ συγκεκριμένων αντιπάλων αποτελεί ένα στοιχείο που πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη. Ακόμη κι αν το φαβορί βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχει στη διάθεση του όλα τα επιθετικά ατού, υπάρχει πάντα περίπτωση να δυσκολεύεται αισθητά σε συγκεκριμένη έδρα όχι μόνο να επικρατήσει, αλλά και να βρει δίχτυα. Τέτοιες περιπτώσεις συνιστούν την αποφυγή του γκολ γκολ καθώς η εκάστοτε παράδοση έχει «χτιστεί» για διάφορους λόγους και θα πρέπει να την συμβουλευόμαστε.

    Εναλλακτικές για τα προγνωστικά goal goal

    Η μεγάλη απήχηση που γνωρίζει σε σταθερή βάση το γκολ γκολ στοίχημα οδήγησε στον σχεδιασμό μιας σειράς εναλλακτικών επιλογών, μεταξύ των οποίων και συνδυασμοί αγορών που αυξάνουν την απόδοση οδηγώντας σε υψηλότερο κέρδος. Οι δημοφιλέστερες από αυτές είναι οι παρακάτω:

    Γκολ γκολ & over 2.5: Όπως ήδη αναφέρθηκε, το γκολ γκολ επιβεβαιώνεται όταν κάθε ομάδα πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Για παράδειγμα, το σκορ 1-1 οδηγεί στο ταμείο σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα κι αν διαμορφωθεί. Ωστόσο, συνδυάζοντας το γκολ γκολ με το over 2.5, απαιτείται επιπρόσθετα οποιαδήποτε ομάδα να πετύχει δεύτερο τέρμα προκειμένου το στοίχημα να καταστεί κερδισμένο.

    Νικητής αγώνα & γκολ γκολ: Ιδιαίτερα δημοφιλής και η δεύτερη επιλογή που αφορά τον νικητή της αναμέτρησης σε συνδυασμό με το γκολ γκολ. Για να γίνει πιο κατανοητό ας υποθέσουμε πως η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπρέντφορντ, μια ομάδα που σκοράρει με ευχέρεια ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Η Άρσεναλ ωστόσο είναι πάντα το φαβορί και για να επαληθευτεί το συνδυαστικό στοίχημα θα πρέπει να επικρατήσει αλλά παράλληλα να δεχθεί γκολ. Με πιο απλά λόγια, αναζητάμε ένα σκορ τύπου 2-1, 3-1, 3-2 κτλ.

    Διπλή ευκαιρία & γκολ γκολ: Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η επόμενη επιλογή, με τη διαφορά πως το γκολ γκολ συνδυάζεται με τη διπλή ευκαιρία είτε της γηπεδούχου είτε της φιλοξενούμενης. Αν για παράδειγμα η Άρσεναλ αντιμετωπίζει στην έδρα της μια πιο ισχυρή ομάδα όπως η Τσέλσι ή η Τότεναμ, τότε η επιλογή του 1Χ σε συνδυασμό με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι πιο συνετή και επιβεβαιώνεται με περισσότερα σκορ όπως πχ 1-1, 2-1, 2-2, 3-1 κτλ.

    Γκολ γκολ στο 1ο ή στο 2ο ημίχρονο: Εδώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αφορά είτε το πρώτο ημίχρονο είτε το δεύτερο, με τον βαθμό δυσκολίας αλλά και την απόδοση να αυξάνονται σημαντικά.

    Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες έως το Χ λεπτό: Στη συγκεκριμένη επιλογή μπαίνει στην εξίσωση και ο παράγοντας του χρόνου, με το ζητούμενο να είναι η επιβεβαίωση του γκολ γκολ μέχρι συγκεκριμένο λεπτό της αναμέτρησης. Όσο πιο νωρίς το χρονικό σημείο που επιλέγεις (πχ γκολ γκολ ως το 30ο λεπτό), τόσο μεγαλύτερη και η απόδοση που εξασφαλίζεις.

    Που να παίξεις goal goal στοίχημα;

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Winmasters Cy
    • Έως 300€ μπόνους
    • Freebet κάθε Παρασκευή
    • Bet Builder και στο live
    Παίξε Τώρα
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Ubet
    • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
    • Καθημερινές προσφορές
    • 5€ Χωρίς Κατάθεση
    Παίξε Τώρα

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

    Σχόλια
    
    Μοναδική προσφορά* γνωριμίας!
    • BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 200€**
    • ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ Πρώιμη πληρωμή στο 2-0
    • & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ VAR Free bet μέσω... VAR

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy