Menu

    Ο Ντάνι Όλμο μαδάει τη μαργαρίτα

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

    Στην Ισπανία ξεκίνησαν φουριόζοι το πρωτάθλημα και πριν καλά-καλά τελειώσει το καλοκαίρι έχουμε την πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική.

    Η δράση ξεκίνησε χθες με το χορταστικό 4-3 της Βιγιαρεάλ επί της Θέλτα και η συνέχεια σήμερα περιλαμβάνει Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί παίζουν στη Μαδρίτη κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και αν κερδίσουν απόψε θα είναι μόνοι πρώτοι μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής. Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη κερδίσει Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Λεβαντόφσκι αναγεννημένο να έχει πετύχει τα 3 από τα 4 γκολ της. Πολύ καλή εκκίνηση, αν και αυτό που βρίσκεται στην επικαιρότητα είναι αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Ντάνι Όλμο, ο οποίος μαδάει τη μαργαρίτα: θα παίξει, δεν θα παίξει;

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Ο Ισπανός άσος επέστρεψε στη Βαρκελώνη από τη Λειψία, αποτελώντας το μεταγραφικό μπαμ των Καταλανών αυτό το καλοκαίρι. Πολλοί απόρησαν με τη δαπανηρή αυτή κίνηση των «μπλαουγκράνα», αφού το ταμείο είναι μείον εδώ και καιρό. Και όχι άδικα… Ο Ντάνι Όλμο δεν κατάφερε να αγωνιστεί στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος, γιατί η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να τον εγγράψει λόγω financial fair play. Ούτε μετά την πώληση τριών παικτών της (Λενγκλέ, Φαγιέ, Ρόκε) μπόρεσε να τον εγγράψει…

    Θα παίξει απόψε; Αρχικά διέρρευσε πως ούτε με τη Ράγιο Βαγιεκάνο θα αγωνιστεί, αλλά τελικά ο σοβαρός τραυματισμός του Κρίστενσεν δίνει τη λύση… Ο Δανός αμυντικός θα μείνει εκτός δράσης για ένα τετράμηνο, έτσι οι «μπλαουγράνα» αποφάσισαν να τον αφήσουν εκτός λίστας μέχρι τον Ιανουάριο και στη θέση του να εγγράψουν τον Ντάνι Όλμο. Αν αυτό συμβεί πριν τη σέντρα του αγώνα, ο Ισπανός άσος θα ντεμπουτάρει στο «Βαγέκας», όπου η νίκη της Βαγιεκάνο έχει απόδοση 5.70, η ισοπαλία είναι στο 4.11 και η νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 1.72 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Το over 2.5 γκολ δίνει 1.88 και το over 3.5 γκολ είναι στο 3.10, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.93. Στο 1.83 το GG, στο 1.90 το NG.

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ

    Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

    *0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    *Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

    Σχόλια
    
    Μοναδική προσφορά* γνωριμίας!
    • BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 200€**
    • ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ Πρώιμη πληρωμή στο 2-0
    • & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ VAR Free bet μέσω... VAR

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy